Michelle - voorzitter

Michelle

Heehoi! Ik ben Michelle, 20 jaar, op dit moment afstuderende aan de VU én heel enthousiast over NSA! Bij NSA heb ik hechte vriendschappen mogen sluiten met mensen waar ik serieus mee kan praten, maar ook onwijst veel mee kan lachen. NSA heeft Amsterdam voor mij een thuis gemaakt! Naast alle gezelligheid en de vele leuke activiteiten, is het bovenal ook een plek waar ik in mijn geloof word uitgedaagd en ben gegroeid. Ik heb nu al mega veel zin om jullie net zo enthousiast te maken voor NSA! Hopelijk tot snel!:) Groetjesss

Mette - Commissie

Mette

He hoi! Ik ben Mette, 22 jaar, en ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Dit jaar mag ik de vice-voorzitter zijn van de IC, iets waar ik onwijs veel zin in heb. Ik mag namelijk de plek promoten waar ik al 3 jaar enthousiast lid mag zijn: NSA. NSA is voor mij de plek waar ik heb mogen ontdekken (en waar ik nog steeds mee bezig ben) wie ik ben, wat Amsterdam mij kan bieden, en vooral ook wie God voor mij is. Ik heb onwijs veel zin jullie te ontmoeten en hopelijk volgend jaar als lid van NSA nog beter te mogen leren kennen. Laterr!

 
elias

Elias

Hoi, ik ben Elias van der Kamp. Ik ben 18 jaar en zit in het eerste jaar van de studie politicologie aan de VU. Voordat ik ging studeren had ik al het idee dat ik lid wilde worden bij een vereniging, om mezelf ook buiten mijn studie te ontwikkelen. Ik was ook op zoek naar een christelijke vereniging, omdat het me mooi leek mijn geloof in mijn studententijd niet te laten verwateren. Toen ik mij inschreef bij NSA had ik verder geen idee wat een studentenvereniging inhield, of hoe dat bij NSA werd ingevuld. Maar het heeft me positief verrast. Voor ik het wist was ik deel van een hechte vereniging en leerde ik mensen kennen waarvan ik blij ben ze nu mijn vrienden te noemen. Het heeft voor mij het verschil gemaakt tussen studeren en echt student zijn. Dat is iets wat ik iedereen aan zou raden!

thomas

Thomas

Hoi! Ik ben Thomas, 18 jaar, en ben nu 2ejaars student Beta-Gamma en lid bij NSA. Daarnaast houd ik ook ontzettend van koken en voetballen! Bij NSA heb ik echt vrienschappen mogen ontwikkelen waarbij ik naast (veel) plezier ook geloof kan delen. Er is zo veel leuks te beleven in de stad Amsterdam, iets wat ik ook heb ontdekt mede dankzij NSA! Ik kijk er naar uit met veel van jullie te praten over wat NSA allemaal te bieden heeft! Tot snel

raoul

Raoul

Hallo! Ik ben Raoul, 20 jaar en ik studeer Communicatiewetenschappen aan de UvA. Ik zit natuurlijk ook bij NSA, en ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt! Hier ben ik nu vriendschappen aan het opbouwen, meer aan het leren over God en we hebben natuurlijk ook veel plezier met elkaar. Ik vind het fijn dat je bij NSA aan de ene kant lekker kan borrelen met elkaar, maar je het ook met elkaar over geloof kan hebben. Als je je opgeeft voor NSA heb je echt een leuke studententijd, dus tot op de borrel!

janick

Janick

Hey! Ik ben Janick, 21 jaar oud en tweedejaars student Creative Business aan de HvA. Vanaf september ben ik lid bij NSA en in de korte tijd dat ik lid ben zijn er al verschillende hoogtepunten geweest. Zo was er de lustrumreis naar Tel Aviv. Het was echt ontzettend vet om met zo’n grote groep mensen in het buitenland te zijn. Ook de nieuwe vriendschappen, borrels en kringavonden maken mij erg enthousiast. Dankzij de contacten binnen NSA ben ik snel aan een kamer gekomen in Amsterdam. Ik woon nu met 3 NSA’ ers en dat is heel gezellig. Ik kan niet wachten tot we weer kunnen borrelen en kringen met elkaar. En hoop jullie snel te ontmoeten. Groetjeeess!

laure

Laure

Hee! Ik ben Laure, eerstejaars en ga geneeskunde studeren aan de UvA. Het afgelopen jaar bij NSA heb ik al heel veel leuke dingen mee mogen maken: feestjes, borrels, kringen en de lustrumreis naar Tel-Aviv! Bij NSA is er ruimte voor Bijbel&bier, ruimte om vriendschappen op te bouwen en meer te leren over God en hoe wij als studenten Hem kunnen volgen in Amsterdam! Ik hoop jou tijdens de introweek meer van Amsterdam en NSA te laten zien! Zin in!!

ilse

Ilse

Hoii! Ik ben Ilse, 18 jaar oud, eerstejaars bij NSA en ik studeer Creative Business op de hogeschool van Amsterdam. Ik wist al snel dat ik bij een studentenvereniging wilde, maar had nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn! In het afgelopen (half 😟) jaar heb ik heel veel leuke mensen ontmoet, veel geleerd over het geloof en erg genoten van alle activiteiten en feestjes die NSA organiseert. Ik kijk uit naar alle jaren die nog komen! 🤩 Tot snel!

Sluit Menu