Jelle

Hallo, mijn naam is Jelle Haitsma, studeer geneeskunde en ben dit jaar voorzitter van de Intro commissie. Dat houdt in dat ik het contact met het bestuur onderhoud en de commissie aanstuur. Ik ben in 2017 lid geworden bij NSA en heb een geweldig tijd achter de rug. Nu wil ik aan anderen laten zien wat voor mooie vereniging NSA is. Ik heb er verdraaid veel zin in en zie jullie tijdens de introweek!

Ruben

Jo! Ik ben Ruben, begin van de zomer 20 geworden. Ik ben tweede jaar Geneeskunde student aan de UvA, prachtige studie waar ik erg enthousiast over ben. Naast mijn studie ben ik ook lid geworden bij NSA in 2017, dit heeft er voor gezorgd dat ik mij snel thuis voelde in Amsterdam en bovendien geeft het mij de nodige ontspanning naast zo’n drukke studie. Ik vind de combinatie God en studentenvereniging een erg gave combi waar ik veel energie uit haal. Dit jaar hoop ik tijdens de introductie weken een stukje hiervan te laten zien aan de aanstaande studenten en ze enthousiast te maken voor NSA.

 

Marit

Mijn naam is Marit Slurink, ik ben 20 jaar oud en ik studeer verpleegkunde. Ik woon in de stad der steden en ik ben afgelopen jaar lid geworden bij NSA. Ik wilde graag lid worden omdat ik in het studentenleven tijd wil doorbrengen met God en met jongen mensen die God zoeken. Ik ben blij dat ik lid ben en gezegend met alle leuke mensen die ik leer kennen. We zoeken met elkaar God en we borrelen ook gezellig samen.

Lucas

Hi, ik ben Lucas Post. In 2018 ben ik begonnen met mijn studie Media en Cultuur aan de UvA. Dat jaar ben ik ook lid geworden van NSA nadat ik vele goede berichten had gehoord over Navigators. De mix tussen het geloof en een studentenleven staat centraal en komt goed bij elkaar binnen NSA! In de introductiecommissie ben ik verantwoordelijk voor het feest en de promotie! Ik heb veel zin om jullie te spreken en jullie kennis te laten maken met NSA.

Annelize

Aloha! Annelize van Ginkel is de naam. Ik ben 19 jaar oud en studeer Geneeskunde aan de VU. Ik ben nu eerste jaars bij NSA en geniet met volle teugen van alle leuke dingen die we hier doen. Naast dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt, de mooie plekjes van Amsterdam heb ontdekt, leuke feestjes, borrels en gala’s heb meegepakt, heb ik ook God beter leren kennen. Het is erg waardevol om samen met studenten van andere opleidingen met verschillende achtergronden en uit verschillende kerken afkomstig in gesprek te gaan over het geloof. Ik denk dat NSA voor iedereen van toegevoegde waarde kan zijn en daarom hoop ik ook jou tijdens de introductieweken enthousiast te maken voor NSA 🙂

Melanie

Hee, Ik ben Melanie en ik ben 22 jaar. Ik doe op dit moment de PABO en ik hoop volgend jaar aan criminologie te beginnen. Ik ben afgelopen jaar lid geworden van NSA, na een aantal jaar lid geweest te zijn bij een andere navigator vereniging. Het leuke van NSA vind ik dat de leden heel erg betrokken bij elkaar zijn. Dit maakt dat ik me snel thuis voelde bij NSA. Daarnaast is het geloof ook nog een belangrijk aspect wat ik erg tof vind aan NSA. Je voert gesprekken die erg uitdagend zijn voor je geloof en je op sommige aspecten verder brengen. Tot slot is Amsterdam naar mijn idee de leukste stad om in te studeren. Maar die keuze heb je vast al gemaakt als je op deze site bent aangekomen. Ik hoop dat ik jullie ontmoet tijdens de introductietijd en mijn enthousiasme met jullie kan delen.

Frank

Hallo! Ik ben Frank Kuipers, 19 jaar jong en studeer in Amsterdam aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben momenteel bezig met mijn tweede jaar van de opleiding Aviation. Daarnaast woon ik in Amsterdam en ben lid bij NSA! In mijn eerste jaar bij NSA heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. De inhoudelijke avonden over het geloof met de vereniging en mijn dispuut in combinatie met de borrel en soms een feestje vind ik uniek! Tijdens de introductieweken zou ik graag mijn enthousiasme willen overbrengen op de nieuwe studenten!

Michelle

Heehoi! Ik ben Michelle, 19 jaar en na de zomer derdejaarsstudent Gezondheidswetenschappen aan de VU. Afgelopen jaar ben ik lid geworden bij NSA. Een jaar waar ik super toffe, leuke en hele gezellige mensen heb leren kennen waar ik onwijs mee kan lachen. Het is een plek waar ik mij thuis voel! Naast de vele leuke activiteiten, is het bovenal ook een plek waar ik in mijn geloof word uitgedaagd en ben gegroeid. Ik heb mega veel zin om tijdens de introductieweken de aankomende studenten net zo enthousiast te maken voor NSA!!!
Sluit Menu